hun
eng
ger
spa
cat
ron
srp
hrv
hun
eng
ger
spa
cat
ron
srp
hrv
ParaPark Offsite

PARAPARK OFFSITE

‘Ha a csapat nem megy a szabadulószobához, a szabadulószoba megy a csapathoz!’

A kitelepíthető szabaduló szoba a csapatépítő rendezvények és tréningek legújabb megoldása. A ParaPark OffSite programok jószerivel bárhol felállíthatóak, cégre szabhatóak és az adott rendezvény dramaturgiájába illeszthetőek!

Mi az a szabadulójáték?

Mindenekelőtt: MAGYAR TALÁLMÁNY! 2011-ben Budapesten nyílt meg a Galaxis első szabaduló szobája, a Gyurkovics Attila által megálmodott ParaPark. Az elsőt azóta számtalan pálya követte, a lényeg azonban nem változott: A ParaPark-produkciók lényege a világhírű magyar pszichológus, Csíkszentmihályi Mihály által leírt flow-élmény, amelynek közös átélése erősíti a csapattagok közötti kohéziót, növeli a csapatszellemet.

Miben más a parapark offsite, mint a hagyományos szabadulószobák?

Hordozható! A ParaPark OffSite szabaduló játékokkal cégeknek, népesebb baráti társaságoknak végre lehetőségük nyílik arra, hogy bármilyen, általuk választott helyszínen próbára tegyék magukat és átéljék a flow-élményt. A játékosok olyan feladványokkal találják szemben magukat, amelyek egymáshoz kapcsolódnak, akár egy kirakó darabkái. A csapat csak akkor lehet képes teljesíteni a küldetést, ha a tagok megosztják egymással ezeket az információkat, együttműködnek és koordináltan haladnak előre. Magyarul, ha emberek puszta csoportjánál többként: valódi csapatként tudnak működni.

Cégre szabható! A ParaPark OffSite az adott cég arculatához, szokásaihoz, „családi” poénjaihoz igazítható. Nem találkoztunk még olyan ötlettel vagy kívánsággal, amit ne tudtunk volna beilleszteni a játék menetébe. Volt, hogy az utolsó rejtély megoldását az esti vacsorára hagytuk, hogy a titkos kód aktiválásakor hangozzék fel a cég himnusza és vegye kezdetét a pezsgő szervírozása… De szereztünk tapasztalatot már abban is, hogyan lehet a kaland egy részét „főnökök vs. beosztottak” játékos összecsapásává tenni… Mindent megoldunk. Jó tanács! Azt javasoljuk partnereinknek, hogy már az ajánlatkérés pillanatában jelöljenek ki a számunkra olyan kontaktszemélyt, aki társunk lesz a játékkoncepció alakításában!

Játék típusok

Csapatkaland Csapatkaland

Szabadulójátékok új generációja – céges eseményekre!

A rejtélyes ládákra épülő csapatjáték egymáshoz kapcsolódó kalandokból áll össze, és egész napos programot kínál akár több száz fő részére is!

A Csapatkaland 4 óriásszelencéjét a szoba négy sarkában helyezzük el: mindegyik ládánál a csapat egy-egy kisebb különítményének kell dolgoznia. Minden csapatot a monitorokon futó visszaszámláló szerkezet figyelmezteti az idő múlására. A megadott időn belül kell kinyitniuk a széfet. Két-három szettel is ki tudunk települni egyszerre, így biztosítva, hogy egy időben 50-70 ember is tudjon játszani. Egyben ez arra is lehetőséget biztosít, hogy a csapatok versenyezni tudjanak egymással. De nálunk nem a versenyhelyzeten van a hangsúly, hanem a csapatépítésen: a program végén egy utolsó össznépi feladat van, úgynevezett Végjáték, amit a nap során játszó összes csapat csak közösen tud megoldani!

Szabadulószoba Szabadulószoba

Szabadulószobává alakítunk bármilyen belső teret!

Klasszikus szabaduló szoba-játékok: néhány fős csapatot bezárunk egy szobába, ahonnan a játékosoknak adott idő alatt kell kijutniuk. A szabadsághoz ördöglakatok kinyitásán, logikai fejtörők és rejtvények megoldásán – mindenekelőtt pedig a csapat összjátékán keresztül vezet az út. Kiscsoportos aktivitás (maximum 7 fő), amelynek közös átélése erősíti a csapattagok közötti kohéziót, növeli a csapatszellemet.

TűzszerÉsz-játék Hordozható (Tűzszer)Észjáték

Szabadulójáték kirobbanó formában!

Folyamatosan játszható, rövid aktivitások, melyekben csapatokban együttműködve kell hatástalanítani a visszaszámláló szerkezeteket. Az aktivitásokban játékelemenként 5-6 ember bevonása biztosított. Több különböző játékelem mellett egyszerre 20-30 ember tud játszani. Az aktivitások tízpercenként újra indíthatóak. A TűzszerÉsz-játékunkat olyan rendezvényre ajánljuk, ahol az adott napi program mellett játékos kikapcsolódásra van szükség.


Milyen technikai feltételei vannak a parapark offsite alkalmazásoknak?

Minimálisak. Csupán egy nagyobb fedett helyiségre, helyiségekre (az esőt nem szeretjük), elektromos áramra van szükségünk – a többi technikát mi adjuk!

A ParaPark Offsite szolgáltatásainkat nem csak kis- és közepes méretű, hanem a nagyobb vállalkozásoknak is ajánljuk akár nemzetközi szinten:

Minden játékunk nemzetközi, nyelvtudástól független aktivitás!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, annak érdekében, hogy minél pontosabban „testre szabhassuk” ajánlatunk kreatív részét, kérjük, mielőbb jelentkezzen munkatársainknál az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

offsite@parapark.hu

Tel: +36206262401