hun
eng
ger
spa
cat
ron
srp
hrv
hun
eng
ger
spa
cat
ron
srp
hrv

INFO

Ismerd meg a ParaPark titkát!  Egy hely, amely sokakat rabul ejt. De nem a szó átvitt értelmében.  

A szabályok egyszerűek: Ti bementek, a pálya pedig magába zár benneteket. A falakon visszaszámláló szerkezet mutatja, mennyi időtök maradt még.  A szoba minden sarka, minden tárgya egy-egy újabb rejtvény: ördöglakatokon, fejtörőkön, rejtett tárgyak felkutatásán keresztül vezet az út kifelé. Ahhoz, hogy kijussatok a ParaPark-ból, csapatmunka kell, de erőre nincs szükség, elég, ha agyban vagytok nagyok.* 

Merészkedj be társaiddal a ParaPark pályáira! 

Figyelem, az ajtók záródnak: hatvan percetek van, hogy kijussatok! Találjátok ki, hogy kitaláljatok!

 

* Nem kell hozzá nyelvtudás!

szabaduló játék

Zárt kapukkal várunk, ha...

Pályáinkon minimum 2, maximum 5 fős csapatok tehetik próbára magukat. A kijutáshoz ugyanis minden esetben csapatmunka, többféle készség összehangolt működése kell, így egyetlen játékos még érett tudathasadással sem számíthat sikerélményre, míg 5-nál többen egyszerűen nem férnek el a ParaPark bugyraiban.

Büszkék vagyunk arra, hogy a ParaPark nem attól izgalmas, hogy fény- és hangeffektekkel riasztja halálra a pacemakeres vendégeket: az adrenalin-szint itt a rejtvényeknek, a kirakódarabkák keresésének, a csapattá válás élményének köszönhetően emelkedik meg.

Olyan fény- és hanghatásoktól, vérfagyasztó dramaturgiai fordulatoktól azonban nem kell tartani, amelyek miatt, mondjuk, egy filmben ki kellene tenni azt a bizonyos piros karikát.

A korhatárokat illetően ezért a következőket mondjuk: 14 év felett – az egyéb szabályok és normák betartása mellett – bárki lemerészkedhet a ParaParkba, a nagykamasz gyerekek pedig – egyéni érettségüktől függően – felnőtt kíséretében játszhatnak a Szuter Én ellen.

Aggódó szülőknek, pedagógusoknak, vagy a főnököt beégetni nem akaró HR-eseknek természetesen személyes beszélgetéssel is állunk a rendelkezésre :-)

escape game


escape game

Gyakran Ismételt Kérdések

Klikkants ide izibe!